Whimf present a les fires immobiliaries més importants de Europa

2017-02-13

Perquè sabem la importància que té el poder potenciar el sector immobiliari del nostre país a l'estranger, i perquè sabem l'atractiu que pot suposar un habitatge a Espanya per als estrangers interessats a invertir, des de Whimf estarem participant pròximament en algunes de les fires més importants d'Europa.

Col·laborem en els mercats més important d'Europa

Determinats a seguir col·laborant amb el continu creixement del mercat en immobiliari al nostre país, hem decidit participar en diverses de les fires immobiliàries més importants del mercat immobiliari europeu.

Des de Whimf estarem presents en aquestes fires amb la finalitat d'observar com es mou el mercat internacional, quines són les últimes tendències en el mercat i com podem utilitzar-les per ajudar als nostres clients en la recerca de la seva pròxima habitatge. La nostra veritable meta és poder intercanviar informació i amarar-nos de nous coneixements que puguem posar en ús per garantir un servei de qualitat als nostres clients.

Estarem observant cuidadosament immobles potencials que siguin d'interès i aprenent dels millors professionals en el sector noves tècniques per millorar els nostres serveis de recerca i assessorament immobiliari.

Properes fires

Ja hem estat present durant els dies 11 i 13 de febrer a la fira Second Home Exhibition de Ghent, Bèlgica i durant els propers mesos, fins a octubre, seguirem presents en altres fires immobiliàries de diferents països com França, Suècia, Finlàndia i Anglaterra.

La nostra propera parada serà durant els dies 18 i 19 de febrer a Estocolm, Suècia, on estarem participant a la fira Stockholmsmässan. Aviat estarem ampliant més informació sobre la nostra presència en aquestes importants fires immobiliàries europees i l'impacte que tindrà per als nostres clients la presentació de les seves propietats en el mercat immobiliari internacional.

Estem segurs que la nostra participació en aquestes fires tindrà un resultat positiu i favorable per a tots els nostres clients i per descomptat per al sector immobiliari del nostre país. Des de Whimf ens comprometem a cuidar els interessos de la nostra cartera de clients disposem de manera professional i amb absoluta transparència.