Segueix el creixement del sector immobiliari a Catalunya

2017-02-02

Per al mercat immobiliari a Catalunya, tot son bones notícies gràcies al creixement continu que s'espera que segueixi al llarg del 2017. Els nostres agents immobiliaris són optimistes gràcies a les últimes dades recollides pel Consell General de Notariat que ens diuen que durant el 2015 la venda d'habitatges va créixer un 11,2% en relació al 2014.

El Producte Interior Brut (PIB) de la comunitat catalana s'estima creixi en un 2,5% durant el 2017. En el passat any 2015, La concessió d'hipoteques va créixer un 31% i continua encara en ascens, el que al seu torn es compensa amb el creixement de la construcció de nous habitatges en diferents localitats de Catalunya, que un la seva total es situen en un 53% més durant l'any passat.

És per totes aquestes dades positives que si estàs pensant a invertir en un habitatge a Catalunya, aquest és el moment adequat per fer-ho, i contractant els serveis d'un agent immobiliari segurament aconseguiràs el teu habitatge ideal molt abans del que imagines.

Catalunya, destí preferit

Una comunitat que creix pròsperament en població, en oferta laboral i ara també des de fa uns anys en el sector immobiliari. Cada vegada són més les persones que tenen intenció de viure a Catalunya, no necessàriament a Barcelona capital sinó també en les seves zones adjacents, i això principalment per l'estabilitat laboral que moltes famílies estan començat a aconseguir en la comunitat catalana i per descomptat la seva privilegiada ubicació geogràfica que permet tenir platja i muntanya en un mateix entorn.

No només són famílies que es traslladen des d'altres comunitats del país sinó també estrangers que arriben a Catalunya per començar una nova vida i desitgen invertir ràpidament en un habitatge propi.

Amb la remuntada del mercat immobiliari a Catalunya estem segurs que amb l'ajuda d'un agent immobiliari totes les persones que tinguin intenció de comprar o vendre un habitatge en aquesta zona podran aconseguir un bon negoci en el què tot siguin beneficis.

En Whimf, els nostres agents immobiliaris estan preparats per ajudar a aconseguir el teu proper habitatge.