Personal Shopper Immobiliari Barcelona

Si estas pensant en comprar un habitatge a Barcelona però no saps com iniciar la recerca, que documents necessitaràs per formalitzar la compra-venda, etc. llavors has de plantejar buscar ajuda i posar-te en les mans de professionals del sector. Els nostres personal shoppers immobiliaris compten amb els coneixements i experiència necessaris per facilitar-te la compra del teu immoble a Barcelona estalviant-te temps i diners.

És possible que sigui la primera vegada que escoltes aquest concepte així que abans de començar anem a explicar-què és, com treballa i quins avantatges et suposarà contractar un personal shopper immobiliari a Barcelona:

Què és un personal shopper immobiliari?

Un personal shopper immobiliari és un assessor immobiliari, o flat hunter, que treballa exclusivament per al comprador de l'habitatge o inversor, assessorant-lo i guiant-durant tot el procés d'adquisició d'un actiu immobiliari, defensant els seus interessos en tot moment i fent-se càrrec de la negociació.

Com treballa un personal shopper immobiliari?

El flat hunter o personal shopper immobiliari realitza un estudi exhaustiu del projecte del client per conèixer i entendre quines són les seves necessitats, quin tipus de pis o casa en venda recerca i quines són les seves prioritats. A partir d'aquesta reunió s'ofereix un acord personalitzat. L'assessor busca tots els immobles disponibles que s'adaptin a les peticions del client. Després de passar aquest filtre, el client redueix la llista d'habitatges en venda i decideix quins visitar. S'elaborarà un informe amb les dades tècniques i legals de cada immoble, i el més important, una valoració objectiva perquè el comprador disposi de tota la informació rellevant sobre l'immoble. El comprador serà acompanyat pel personal shopper immobiliari a cada visita, aprofitant així el seu coneixement del mercat en categoria d'expert. En el moment de prendre una decisió, el personal shopper immobiliari és l'encarregat de negociar i tancar el preu, de manera que pot aconseguir les millors condicions.

Per què és diferent a un agent comercial immobiliari?

Per el seu posicionament. La principal diferència entre un agent comercial immobiliari i un personal shopper immobiliari és que el primer ven els immobles que gestiona la immobiliària per a la qual treballa, mentre que el segon no té immobles en venda sinó que treballa exclusivament per al comprador, sense cap interès en vendre cap en especial. Per aquesta raó, el personal shopper immobiliari no té conflictes d'interès.

Quins avantatges té contractar un personal shopper immobiliari o flat hunter?

Estalvies temps. El flat hunter és qui visitarà els habitatges per valorar-los i poder realitzar la selecció que més s'adapti al client.

Estalvies diners. Gràcies al coneixement del mercat del flat hunter i a la seva experiència en la negociació, el client obté el millor preu.

Un servei exclusiu. El flat hunter treballa en exclusiva per al client fins que aquest troba l'immoble perfecte sense enfrontar-se a conflictes d'interès entre venedor i comprador.

Per què WHIMF?

Estalviaràs temps: fins a un 70% del seu temps en visites.

Estalviaràs diners: entre el 5% i 20% del preu publicat de l'habitatge.

Atenció personalitzada: garantim als nostres clients un servei personalitzat per part del nostre equip especialitzat en la compra d'actius immobiliaris.

Sense riscos: comptem amb l'assessorament d'advocats col·legiats i especialitzats en el sector immobiliari.

Clau en mà: oferim un servei global de recerca d'immobles, anàlisi tècnica, assessorament legal i fiscal, estratègia de negociació i post-venda.

Ens seiem a conversar sobre el seu futur habitatge?

Contacte clicant aquí